Казан туристичний чавунний 12,0 л. татарський
Казан туристический чугунный 12,0 л. татарский
Оптимальний литий чавунний казан ємністю 12 літрів для використання на багатті і на мангалі. Товщина стінок гарантує не тільки відмінний смак приготованих страв, але і довговічність використання цього виду посуду. Секрет приготування простий - посуд рівномірно прогрівається з усіх боків і довго зберігає тепло. Пропонований казан з чавуну оснащений дужкою і кришкою, зручний у використанні на дачі, у дворі, в поході.
Рекомендації по експлуатації чавунної посуду: перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, прожарити з сіллю і маслом. Посуд, що не пройшла дану попередню обробку, містить на поверхні масла, які не придатні для вживання в їжу. Не можна залишати приготовлену їжу в чавунному посуді для зберігання. Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті і нанести тонкий шар рослинного масла.
При правильному догляді термін експлуатації - не обмежений!